FISKE, CHARTER & VENTRAFIK

Din Fiske, charter och Ventrafik expert i Helsingborg!

Sedan 1949 har Rååbåtarna varit ett familjeföretag som levererar spännande äventyr och oförglömliga upplevelser på Öresund. Med över 70 års erfarenhet är vi Sundets mest pålitliga och erfarna rederi. Men vad är det som har hållit oss igång i över sju decennier?
För oss handlar det om att erbjuda äventyr, spännande utflykter och avkopplande turer. Vi är här för den första fångsten, den hundrade fångsten och allt där emellan. Vår traditionella flotta är perfekt utrustad för fisketurer, festarrangemang och de äventyr du drömmer om på Öresund. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

PRESENTKORT

Ge bort ett presentkort! Kontakta oss så ordnar vi ett presentkort på valfritt belopp som går att använda på alla våra turer.

SENASTE NYTT OM FISKE, CHARTER, VENTRAFIK OCH ANDRA EVENT PÅ RÅÅ

Klicka på bilderna nedan för att se senaste rapporten och erbjudande

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

VARFÖR VÄLJA RÅÅBÅTARNA? HÄR ÄR NÅGRA SKÄL

1. Erfarenhet som räknas: Med över 70 års erfarenhet är vi stolta över att vara Sundets mest erfarna rederi. Du kan lita på oss för att leverera en säker och minnesvärd upplevelse.

2. Mångsidighet: Våra tjänster sträcker sig från fiskecharter till festarrangemang och Venturer till Ven. Oavsett om du är ute efter en dag med spänning eller avkoppling, har vi något för dig.

3. Expertis i Helsingborg: Vi känner Öresund som vår egen ficka och är stolta över att vara de bästa när det gäller fiske, charter och Venturer i Helsingborg.

Ditt äventyr börjar här, på Råå. Utforska våra tjänster och låt oss ta dig med på en resa du sent kommer att glömma. Varför vänta? Boka din nästa upplevelse med Rååbåtarna idag!

Kontakta oss för mer information eller för att boka din nästa äventyrstur.

Rååbåtarna har en lång historia inom sjöfart och fiske som vi är väldigt stolta över.

Vi är stolta över våran flotta och historia.

ÄVENTYRET BÖRJAR PÅ RÅÅ

Full 2
RÅÅ - VEN
Hitta det äventyret som passar dig på Ven!
Full 2
Full 2
FISKETUR
Läs mer om alla spännande arter som finns i vårt vackra Öresund!
Full 2
Full 3
CHARTER
Skap ett äventyr som passar dig och ditt sällskap!
Full 3
previous arrow
next arrow